Cherchez la femme!

“Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii - “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.

 

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului.

 

Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul și odată cu el, lumea întreagă. 

 

***

“Cherchez la femme!” este o expresie consacrată de romanul “Mohicanii Parisului” de Alexandre Dumas-tatăl. Unul dintre personaje, polițist de profesie, rostea aceste cuvinte ori de câte ori lucrurile erau greu de perceput și de dezlegat.

DISTRIBUŢIA

regia

Petrică Voicu

 

coregrafia

Nadejda Dimitriu

 

costumele și scenografia

Alina Crăciun și Anca Cernea

 

light design

Ilina Pepine

 

cu

Petrică Voicu,

Elena Rusu,

Diana Vladu,

Emanuela Fazekaș,

Vadim Rusu,

Sebastian Petrovici.
| SITE REALIZAT DE

| GĂZDUIT DE